Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΤΟ TEA TREE OIL ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ

Έχετε κόκκινα μάτια, εκκρίσεις που σας θολώνουν την όραση, «πιτυρίδα»  στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες, φαγούρα και αίσθημα κνησμού, παθαίνετε συχνά επιπεφυκίτιδες ή βγάζετε κριθαράκια και χαλάζια;
Μήπως υποφέρετε από το παράσιτο Demodex (ντέμοντεξ) ;
  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ DEMODEX

Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι από εμάς φιλοξενούμε επάνω στην επιδερμίδα του προσώπου μας μικροσκοπικά   παράσιτα.
Ονομάζονται Demodex, ζουν μέσα στο θύλακα της τρίχας και τρέφονται από τα λιπαντικά έλαια που εκκρίνουν οι αδένες των τριχών.
Στον άνθρωπο ζουν και αναπαράγονται δύο είδη τέτοιων παρασίτων, το Demodex folliculorum και το Demodex brevis.
Παρασιτούν στους θυλάκους των τριχών και τους  σμηγματογόνους αδένες του προσώπου καθώς και στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.
Χρήζουν θεραπείας και δεν εκριζώνονται εύκολα.

  • ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Μπορούν να προκαλέσουν έντονη βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.
Πολλοί ασθενείς που παραπονιούνται για βλεφαρίτιδα ακόμα και για επιπεφυκίτιδα, δεν βρίσκουν ανακούφιση με την συνήθη αγωγή με κολλύρια και αλοιφές.
Μιας και το αίτιο, πολλές φορές, είναι το παράσιτο Demodex, χρειάζεται ειδική θεραπεία για την αντιμετώπιση του αφού   δεν πρόκειται για μικρόβιο ή ιό.
Βλεφαρίδες με κυλινδρική  πιτυρίδα είναι παθογνωμονικό στοιχείο για οφθαλμική  προσβολή από demodex .

Το παράσιτο Demodex έχει συσχετιστεί επίσης με διαλείπουσα τριχίαση, δυσλειτουργία του μεϊβομιανού αδένα (που μπορεί να προκαλέσει χαλάζιο) , φλεγμονή του επιπεφυκότα  ,   αγγείωση του κερατοειδούς, διήθηση, επιφανειακές θολερότητες του κερατοειδούς, κνησμό των οφθαλμών, αίσθηση ξένου σώματος, πτώση των βλεφαρίδων κλπ)

  • ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ

Εφαρμόζουμε μια θεραπεία με το αιθέριο Έλαιο του Τεϊόδενδρου (Melaleuca alternifolia) που εισάγεται από το εξωτερικό.


Σε πυκνή σύσταση είναι καυστικό και καταστρέφει τα παράσιτα.
Η εφαρμογή του θέλει εξειδικευμένη γνώση  και πρέπει να γίνεται από ειδικευμένο και έμπειρο Οφθαλμίατρο με την βοήθεια σχισμοειδούς λυχνίας (μία ιατρική συσκευή που λειτουργεί  σαν βιομικροσκόπιο).
 

  • ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΝ ΕΧΩ DEMODEX ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στο Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας Demodex, του Οφθαλμολογικού Κέντρου BioLaser, εφαρμόζουμε με πολύ μεγάλη επιτυχία την παραπάνω μέθοδο θεραπείας και εκατοντάδες ασθενείς απαλλάσσονται από χρόνια και ενοχλητικά προβλήματα.

Έτσι απελευθερώνονται  από μακροχρόνιες και αναποτελεσματικές θεραπείες  με  αλοιφές και σταγόνες που τις περισσότερες φορές περιέχουν κορτιζόνη ή και αντιβιοτικά, τα οποία πολλές φορές προκαλούν παρενέργειες.

Για πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6946738344, 210 2011933.

Το Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας Demodex στεγάζεται   στην  οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια. Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος και πολύ κοντά στην στάση Κλωναρίδου-  με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.
Δέχεται καθημερινά και Σάββατο, μετά από ραντεβού.

e-mail: vaspap2010@gmail.com