Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΦΑΡΙΤΙΔΑ- video


Στο Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας Demodex, του Οφθαλμολογικού Κέντρου BioLaser, εφαρμόζουμε με πολύ μεγάλη επιτυχία   μεθόδους θεραπείας που στηρίζονται στη χρήση φυσικών και βιολογικών προϊόντων.
Εκατοντάδες ασθενείς απαλλάσσονται από χρόνια και ενοχλητικά προβλήματα με αυτές τις μεθόδους .

 Πολλοί ασθενείς που παραπονιούνται για βλεφαρίτιδα ακόμα και για επιπεφυκίτιδα, δεν βρίσκουν ανακούφιση με την συνήθη αγωγή με κολλύρια και αλοιφές.
 Για τον κάθε ασθενή σχεδιάζεται ειδική θεραπεία με την βοήθεια ελεγμένων βιολογικών σκευασμάτων, χωρίς συντηρητικά.  Πολύτιμοι σύμμαχοί μας είναι η βιολογική αλόη, το tea tree oil, αιθέρια έλαια και διαλύματα από φυτικά έλαια βάσης, άριστης ποιότητας.

Με τη χρήση των φυτικών σκευασμάτων τα μάτια και η γύρω περιοχή δε καταπονούνται ούτε στο ελάχιστο, ενυδατώνονται και το βασικότερο, αποκτούν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός υγιούς περιβάλλοντος με βελτιωμένη την φυσική άμυνά μας απέναντι σε ενδεχομενη νέα εισβολή του παρασίτου.


Με τον παραπάνω τρόπο ο ασθενής κερδίζει και σε ένα άλλο επίπεδο, εφόσον έχει αποφύγει όλες τις παράπλευρες συνέπειες της χρήσης αντιβιοτικών, κορτιζονούχων σκευασμάτων, χημειοθεραπευτικών και συντηρητικών ουσιών (πχ parabens, silicones, propylene glycol). 

Μετά την εφαρμογή αυτών των θεραπευτικών σχημάτων ο ασθενής δέχεται και τις ευεργετικές δράσεις μιας  αβλαβούς ωφέλιμης φυσικής  ιατρικής  μεθόδου, της Φωτοθεραπείας.


Η χρήση της φωτοθεραπείας διευκολύνει την απορρόφηση βιταμινών, οξυγόνου και άλλων συστατικών με αποτέλεσμα την δημιουργία καινούργιων αγγείων για βελτίωση της ροής αίματος και βοηθά την αναγέννηση του δέρματος χάρη στη τόνωση των κερατινοκυττάρων.
Με την χρήση πολωμένου ορατού και απολύτως ασφαλούς φωτός με μήκος κύματος από 480 έως 3400 nm, που δεν περιέχει τις επιβλαβείς UVA, UVB ακτινοβολίες, χωρίς να παράγει θερμότητα, καταστρέφει τα επιβλαβή βακτηρίδια και θεραπεύει την φλεγμονή.

Αυτό επιτυγχάνεται με την επίδραση του φωτός της Φωτοθεραπείας σε κάποιες χημικές ουσίες (πορφυρίνες) που παράγουν τα βακτηρίδια στο εσωτερικό τους. Το φώς αντιδρά με αυτές τις ουσίες προς παραγωγή Οξυγόνου εν τω γεννάσθαι το οποίο είναι ισχυρότατο βακτηριοκτόνο.
Με αυτόν τον τρόπο τα βακτηρίδια που εμπεριέχουν τα παράσιτα Demodex, εξολοθρεύονται με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση αντιβιοτικών φαρμακών που πολλές φορές έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Η χρήση αυτού του πολωμένου φωτός δίνει την δυνατότητα της διείσδυσης της ευεργετικής δράσης αρκετά χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.
Το κίτρινο φως που εκπέμπει η συσκευή Φωτοθεραπείας εμπεριέχει δύο ειδικά, ίσης δόσης  φωτεινές δέσμες, διαφορετικού μήκους κύματος.
 Ένα μπλε φως, το οποίο αναλαμβάνει την καταστροφή των βακτηριδίων και την ενεργοποίηση των αμυντικών κυττάρων του οργανισμού και   ένα ερυθρό φως το οποίο βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και ελαχιστοποιεί τις βλαπτικές επιπτώσεις της φλεγμονής καταστέλλωντάς την.


  Στη συνέχεια, ο ειδικός Οφθαλμίατρος εξετάζει βιομικροσκοπικά τον ασθενή και απομακρύνει από τη πάσχουσα περιοχή, με απόλυτα ανώδυνο τρόπο, τα βλαβερά παράσιτα.


Έτσι, οι ασθενείς μας, απελευθερώνονται  από μακροχρόνιες και πολλές φορές αναποτελεσματικές θεραπείες  με  αλοιφές και σταγόνες που τις περισσότερες φορές περιέχουν κορτιζόνη ή και αντιβιοτικά, τα οποία πολλές φορές προκαλούν παρενέργειες.
Μια πολύ σημαντική παράμετρος στην καταπολέμηση των παραπάνω παθήσεων είναι η καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Για να λειτουργήσει καλά το ανοσοποιητικό πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να ζούμε και να διατρεφόμαστε υγιεινά.
Οι ασθενείς μας θα συζητήσουν με τον γιατρό μας και θα παρακινηθούν   για  μια πιο ήρεμη και υγιεινή ζωή.
Επίσης θα λάβουν συγκεκριμένες πρακτικές συμβουλές για την καθημερινή τους υγιεινή.



Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, χρησιμοποιούμε επίσης, ένα νέο όπλο στη μάχη κατά της Βλεφαρίτιδας, της Ξηροφθαλμίας και της Δυσλειτουργίας των Μεϊβομιανών Αδένων.
Με αυτή την συσκευή καθαρίζουμε σημεία των βλεφάρων, που δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα , από όλες τις ακαθαρσίες, τα παράσιτα και τις φλεγμονώδεις εκκρίσεις που συσσωρεύονται..
Οι μεϊβομιανοί αδένες βρίσκονται στο μέσα μέρος των βλεφάρων μας , λιπαίνουν τα μάτια μας και εμποδίζουν την ξηρότητα των ματιών.
Η δυσλειτουργία αυτών των αδένων προκαλεί εκτός από την ξηροφθαλμία, που είναι ένα πολύ συχνό και άκρως ενοχλητικό πρόβλημα, βλεφαρίτιδα αλλά και χαλάζια.
Εκτός των άλλων θεραπευτικών σχημάτων  που χρησιμοποιούμε στο Κέντρο μας, η νέα αυτή ιατρική συσκευή προσθέτει ένα ακόμα ισχυρό βοήθημα στην καταπολέμηση των παραπάνω παθήσεων.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ο ασθενής αισθάνεται άμεσα ανακούφιση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 210 2011933 και 6946738344