Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Η ΣΙΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΄Ολα είναι καλά με τα μάτια μου. Με σώσατε!Η Σιμόνη είναι μια 35χρονη Ελληνίδα που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Παρίσι. Για περισσότερο από ένα χρόνο είχε αρχίσει να αισθάνεται ενοχλήσεις στα μάτια της. 
Μετά από αρκετές ώρες εργασίας, τα μάτια της κοκκίνιζαν, αισθανόταν ¨σκουπιδάκια¨ που έκαναν τη ζωή της δύσκολη τόσο στο χώρο εργασίας της όσο και στον ελεύθερο χρόνο της.


Μετά από επίσκεψη σε οφθαλμιάτρους της Γαλλικής πρωτεύουσας διαγνώστηκε με βλεφαρίτιδα και ξηροφθαλμία. 
Της συνταγογράφησαν διάφορα κολλύρια (κυρίως κορτιζόνης) καθώς και αντιβιοτικά σκευάσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Αυτή η αγωγή είχε βραχυπρόθεσμη, μόνο, καταπραϋντική δράση στα ενοχλητικά συμπτώματα της Σιμόν. 
Μετά το τέλος της φαρμακευτικής αγωγής, τα συμπτώματα επανέρχονταν στα ίδια επίπεδα, αν και κάποιες φορές ακόμα και  πιο έντονα.

Όλη αυτή η διαδικασία αποδείχθηκε ανεπιτυχής και κυρίως ψυχοφθόρα για τη Σιμόνη γιατί έβλεπε ότι κάνει ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω.
 Αποδέχτηκε λοιπόν μοιραία και μη αναστρέψιμη  αυτή τη κατάσταση της υγείας της και θεώρησε ότι έτσι θα υπέφερε στην υπόλοιπη ζωή της.


Ερευνώντας το διαδίκτυο για την πάθηση της, με χαρά ανακάλυψε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα Οφθαλμολογικό κέντρο όπου είχε εμπειρία και αναλάμβανε υπεύθυνα καταστάσεις σαν τις δικές της. 
Σ΄ένα από τα ταξίδια της στη γενέτειρα της την Ελλάδα, ήρθε σε επαφή με το Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser και συγκεκριμένα με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, έκλεισε ραντεβού   και εξετάσθηκε.  
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της εξέτασης,  συζητήθηκε με κάθε λεπτομέρεια  η κατάστασή της Σιμόνης, με όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες που έκαναν τη κατάστασή της δύσκολη, αν και δυστυχώς, όχι μοναδική.

Η Σιμόνη ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη  με βιολογικά φυτικά προϊόντα και εξειδικευμένες οφθαλμολογικές συσκευές  κατάλληλες για τη περίπτωσή της. 
Με μεγάλη της έκπληξη ένιωσε από τη πρώτη συνεδρία πιο ανάλαφρα τα μάτια της και το σημαντικότερο, ένιωσε εμπιστοσύνη ότι υπάρχει επιτέλους διέξοδος στη πολύχρονη περιπέτειά της υγείας των ματιών της.

Έκτοτε, επισκέπτονταν σε τακτικά και προκαθορισμένα ραντεβού  το Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, προσαρμοσμένα στην ιδιαιτερότητα της μακρινής απόστασης  όπου διέμενε και εργαζόταν.
 Σε συνδυασμό και παράλληλα με τις θεραπευτικές συνεδρίες στο ιατρείο η Σιμόνη εφάρμοζε θεραπεία και στο σπίτι της με μεγάλη πειθαρχία. Αποτέλεσμα   ήταν  να ξανακερδίσει   σταδιακά  αυτό που είχε χάσει: τη πολύτιμη υγεία των ματιών της!

Χαρακτηριστικά έγραψε σε μια πρόσφατη επικοινωνία της με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Biolaser:

Καλησπέρα σας, 
Σας γράφω, από το Παρίσι, για να σας πω ότι όλα είναι καλά με τα μάτια μου. 
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ενόχληση.
Με σώσατε!!! 
Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μπορέσω να ξαναέρθω αλλά ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα. 

Σας εύχομαι ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο και πολλούς χαιρετισμούς στις ευγενικές βοηθούς σας!


Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζει κανείς την επιστημονική γνώση με τον άνθρωπο και να  εξατομικεύει τη θεραπευτική διαδικασία προς όφελος του, με κυρίαρχο σύμμαχο τη φύση! 
Γιατί το ταξίδι - θεραπεία είναι βασικό στοιχείο για την ψυχολογία ενός ασθενούς, αλλά τόσο ο γιατρός όσο και η επιστήμη δικαιώνονται τελικά από το αποτέλεσμα.
Για μας στο Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, τέτοια μηνύματα από τους θεραπευμένους ασθενείς,  μας γεμίζουν χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία να συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την υγεία των ματιών τους.