Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Ο Χρήστος είναι εργαζόμενος σε δική του επιχείρηση. 
Απασχολείται πολλές ώρες την ημέρα μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Εμφάνιζε από αρκετούς μήνες έντονο δάκρυσμα, φαγούρα και κόκκινα μάτια. Ιδίως προς το τέλος της ημέρας τα συμπώματα ήταν πολύ έντονα. Κυκλοφορούσε συνεχώς με χαρτομάντηλα στη τσέπη για να σκουπίζει τα δάκρυα του. Παρά την μακρόχρονη χρήση οφθαλμικών σταγόνων, η κατάσταση χειροτέρευε αντί να καλυτερεύει. Προσήλθε στο Οφθαλμολογικό μας Κέντρο απελπισμένος ότι η κατάσταση του δεν επιδεχόταν θεραπείας. Στον οφθαλμολογικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε η ύπαρξη Δυσλειτουργίας Μεϊβομιανών Αδένων, βλεφαρίτιδας, επιπεφυκίτιδας και στην μικροσκοπική εξέταση των βλεφαρίδων πιστοποιήθηκε η παρουσία του παρασιτικού ακάρεως Demodex. Ακολούθησαν θεραπευτικές συνεδρίες με φωτοθεραπεία, καθαρισμό βλεφαρίδων με το βιομικροσκόπιο καθώς και με τη νέα συσκευή που διαθέτει το Κέντρο μας. Τα αποτελέσματα για μια ακόμη φορά δικαίωσαν τις προσπάθειες μας. Ο ασθενής αισθάνεται πλέον ανακουφισμένος χωρίς δάκρυα και φλεγμονές. 
Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, χρησιμοποιούμε ένα νέο όπλο στη μάχη κατά της Βλεφαρίτιδας, της Ξηροφθαλμίας και της Δυσλειτουργίας των Μεϊβομιανών Αδένων. 
Με αυτή την συσκευή καθαρίζουμε σημεία των βλεφάρων, που δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα , από όλες τις ακαθαρσίες, τα παράσιτα και τις φλεγμονώδεις εκκρίσεις που συσσωρεύονται..
 Οι μεϊβομιανοί αδένες βρίσκονται στο μέσα μέρος των βλεφάρων μας , λιπαίνουν τα μάτια μας και εμποδίζουν την ξηρότητα των ματιών. 
Η δυσλειτουργία αυτών των αδένων προκαλεί εκτός από την ξηροφθαλμία, που είναι ένα πολύ συχνό και άκρως ενοχλητικό πρόβλημα, βλεφαρίτιδα αλλά και χαλάζια.
 Εκτός των άλλων θεραπευτικών σχημάτων που χρησιμοποιούμε στο Κέντρο μας, η νέα αυτή ιατρική συσκευή προσθέτει ένα ακόμα ισχυρό βοήθημα στην καταπολέμηση των παραπάνω παθήσεων. 
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ο ασθενής αισθάνεται άμεσα ανακούφιση. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 210 2011933 και 6946738344