Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ DEMODEX! video

 
Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, χρησιμοποιούμε ακόμα ένα νέο  όπλο στη μάχη κατά της Βλεφαρίτιδας, της Ξηροφθαλμίας της Δεμοδίκωσης (προσβολής από τα παράσιτα demodex) και της Δυσλειτουργίας των Μεϊβομιανών Αδένων.
Με αυτή την συσκευή καθαρίζουμε σημεία των βλεφάρων, που δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα , από όλες τις ακαθαρσίες, τα παράσιτα και τις φλεγμονώδεις εκκρίσεις που συσσωρεύονται..
Οι μεϊβομιανοί αδένες βρίσκονται στο μέσα μέρος των βλεφάρων μας , λιπαίνουν τα μάτια μας και εμποδίζουν την ξηρότητα των ματιών.
Η δυσλειτουργία αυτών των αδένων προκαλεί εκτός από την ξηροφθαλμία, που είναι ένα πολύ συχνό και άκρως ενοχλητικό πρόβλημα, βλεφαρίτιδα αλλά και χαλάζια.
Εκτός των άλλων θεραπευτικών σχημάτων  που χρησιμοποιούμε στο Κέντρο μας, η νέα αυτή ιατρική συσκευή προσθέτει ένα ακόμα ισχυρό βοήθημα στην καταπολέμηση των παραπάνω παθήσεων.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ο ασθενής αισθάνεται άμεσα ανακούφιση.

 


Η μέθοδος αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις άλλες φυσικές, χωρίς φάρμακα, θεραπευτικές μοθόδους που χρησιμοποιούμε, όπως η Φωτοθεραπεία, ο καθαρισμός κάθε μιας βλεφαρίδας με την βοήθεια με του βιομικροσκοπίου κλπ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 210 2011933 και 6946738344