Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Αισθάνεστε ότι κάτι "περπατάει" στο πρόσωπό σας το βράδυ που κοιμάστε;

Αυτό σημαίνει ότι οι αισθητήρες της αφής σας, λειτουργούν άψογα!


Αν  είστε ένας από τους πολλούς "τυχερούς" που πάσχουν από δεμοδίκωση, τότε ο βραδινός επισκέπτης που σέρνεται στο πρόσωπό σας είναι ο δεμόδικας (demodex).

Ποιός ο λόγος που κόβουν βόλτες στο πρόσωπο σας;
Η κινητήρια δύναμη που ωθεί κάθε έμβιο οργανισμό: Η διαιώνιση του είδους.
Ακριβώς. Τα παράσιτα Demodex βγαίνουν κάθε βράδυ από τις φωλιές τους, στις ρίζες των βλεφαρίδων, των φρυδιών  και στους πόρους του δέρματος και με αρκετά μεγάλη ταχύτητα για το μικροσκοπικό μέγεθος τους προσπαθούν να συναντηθούν με παράσιτα του αντίθετου φύλου.
Στην πορεία τους αυτή διευκολύνονται από το ελαιώδες και λιπαρό δέρμα τους. Έτσι μπορούν να γλιστρούν πιο γρήγορα πάνω στο δέρμα τους.
Όταν ευοδωθεί το ραντεβού τους ζευγαρώνουν πάνω στο πρόσωπό μας.
Αφού ολοκληρώσουν επιστρέφουν στις φωλιές τους και συνεχίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή μας.

Πολλοί ασθενείς προσέρχονται στο Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας Demodex  οι οποίοι αναφέρουν οτι το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν ή ακόμη  και κατά τη διάρκεια του ύπνου αισθάνονται σαν κάτι να περπατά στο πρόσωπό τους.
 Ακόμη, περιγράφουν αυτή την αίσθηση σαν φαγούρα, γαργαλητό γύρω από τα μάτια τους. 
Ο δισταγμός προέρχεται από το φόβο τους μήπως τα παραπάνω συμπτώματα είναι αποκύημα της φαντασίας τους.
Φυσικά κανένα ενόχλημα δε πρέπει να θεωρείται προϊόν φαντασίας, αν πρώτα δε διερευνηθεί από τον εξεταστή ιατρό.

Στις περιπτώσεις αυτές οι ασθενείς μας ενημερώνονται οτι αυτές οι οχλήσεις είναι ένα από τα συμπτώματα προσβολής από το παρασιτικό άκαρι demodex. 

Συγκεκριμένα, τα παράσιτα demodex, εγκαταλείπουν το βράδυ τις φωλιές τους που βρίσκονται στις ρίζες των βλεφαρίδων μας, στα φρύδια μας ή ακόμη και στο υπόλοιπο πρόσωπο μας και κινούνται πάνω στο δέρμα μας και μάλιστα με αρκετά γρήγορη ταχύτητα σχετικά με το μικρό μέγεθος τους ( 1 έως 3  δέκατα του χιλιοστού!). 
Αυτή η μετακίνηση τους έχει σκοπό να συναντήσουν άλλα παράσιτα demodex του αντιθέτου φύλου, προκειμένου να ζευγαρώσουν και έτσι να πολλαπλασιαστούν. 
Η μετακίνηση αυτή γίνεται αποκλειστικά τις βραδινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΔΥΟ DEMODEX ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ!

 

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ

                          

Μετά από το ζευγάρωμα, τα παράσιτα επιστρέφουν στις φωλιές τους , στις ρίζες των βλεφαρίδων μας, στα φρύδια μας ή ακόμη και στο υπόλοιπο πρόσωπό μας, όπου τα θηλυκά παράσιτα γεννούν τα αβγά τους.

Η μικροσκοπική εξέταση που ακολουθεί στο Οφθαλμολογικό μας Κέντρο πάνω σε δείγματα τριχών αλλά και σμήγματος επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη και την περιοχή προσβολής από το παράσιτο.
Αφού τεθεί η διάγνωση της δεμοδίκωσης (προσβολή από το παράσιτο demodex) ο ασθενής ενημερώνεται πλήρως για τη θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει προκειμένου να απαλλαγεί από το παράσιτο.

Στο Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας Demodex ο κάθε ασθενής προσεγγίζεται εξατομικευμένα σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά πρωτόκολλα θεραπείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στη διάγνωση και τη θεραπεία διαβάστε εδώ :

DEMODEX : ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ